INNEHÅLL

Varje dag fattar du ett stort antal beslut. Vissa är små och vardagliga, medan andra är stora, svåra och viktiga och kan vara helt avgörande för dig som individ, för din organisation eller för ditt företag.
Men är dina beslut så underbyggda som du tror eller finns det andra faktorer som påverkar ditt beslutsfattande utan att du är medveten om det?
 
I den här föreläsningen belyser Mattias Lundberg mekanismerna för människans beslutsfattande och visar på de faktorer som kan påverka hur och vilket beslut vi fattar, utan att vi är medvetna om det. Med utgångspunkt i aktuell forskning kommer Mattias Lundberg även att skapa medvetenhet kring hur du kan förändra ditt beslutsfattande, så att besluten du fattar sker på rätt grunder och inte behöver ångra dig i efterhand.
 
Ett beslut du INTE kommer ångra är att lyssna på Mattias Lundbergs föreläsning om Konsten att fatta beslut!

Om mattias lundberg

Mattias Lundberg är legitimerad psykolog och Docent i psykologi vid Umeå universitet. Han är  författare och har skrivit ett stort antal populärvetenskapliga böcker.

Han har under många år arbetat som konsult inom arbetslivet och med företagshälsovård och är prisbelönt för sin förmåga att presentera forskning och vetenskap på ett lättillgängligt och attraktivt sätt.

Mattias Lundbnerg driver även förlaget Lundberg Media som bland annat ger ut succén "Mamma Ljuger sanningen om din uppväxt".

BOKNING

Föreläsningen bokas  exklusivt hos Talking Minds eller direkt av Mattias Lundberg.

KONTAktuppgifter

Mattias Lundberg
070-3154078
mattias@aplato.se


Talking Minds
08-381515
info@talkingminds.se

ÖvRIG INFORMATION

Längd
60-90 minuter

Passar till

  • Chefs- och ledningsgrupper
  • Personaldagar
  • Som "out of the box"-föreläsning under konferensen
  • ..och många andra sammanhang!