Underhållning  / "AKADEMISK STANDUP"

Är det underhållning och skratt du vill åt är detta rätt sida. Här hittar du det som lockar till skratt på personalfesten eller kundaktiviteten, men som även har ett budskap och som fungerar till konferensen. som avslutning på kongressen eller som pausunderhållning.

Den Lyckliga Pessimisten - varför negativt tänkande är positivt

Duon Jan Bylund & Mattias Lundberg presenterarsuccéföreställningen och skrattbomben  “Den Lyckliga Pessimisten”, en föreställning om optimistmaffian, självhjälpsböcker och hysterisk mindfulness.

Trots positivt tänkande och fler lyckobringande mantran än någonsin är vi inte lyckliga hela tiden. Varför är det så? En underhållande föreställning som med lika delar psykologi och humor levererar träffsäkra analyser med hög igenkänningsfaktor! Du tänker positivt, du upplever med alla sinnen och hemma dignar hyllorna av självhjälpsböcker. Ändå är du inte lycklig hela tiden. Livspusslet är fortfarande olöst, kometkarriären tog aldrig fart, och du glömde (igen) att använda alla sinnen när du åt din svettiga lunchsmörgås. Men ärligt talat, är det så farligt?

I den här humoristiska föreställningen får Jan Bylund & Mattias Lundberg oss att inse att livet inte är så enkelt som optimisterna vill få oss att tro, och att det är helt okej. Så, i stället för att köpa ännu en självhjälpsbok; lägg pengarna på något som gör att du har roligt och mår bra – på riktigt.

Längd: 1,5 timme

Akademisk Standup

Akademisk standup handlar om att göra underhållning av forskning och vetenskap. Här ska du  tänka skratt och ont i magen, fast helt utan sex eller personangrepp. Genom att göra humor av vetenskapliga fynd, i kombination med hög igenkänning från vardagen får du inte bara skratta. Du riskerar också att lära dig något.

Akademisk standup passar bra till middagen efter personaldagen och i kombination med någon annan av Mattias Lundbergs föreläsningar

Längd: 20-30 minuter