Lundberg Media är ett litet förlag med utgivning av böcker i första hand, men producerar även poddar och publicerar mindre skrifter och undersökningar.
 
Lundberg Media har inte som ambition att hitta nästa Augustprisvinnare, hitta nästa generations internationella bestseller eller att få de svenska rättigheterna till Donald Trumps kommande bok….(men det hade ju varit festligt).
 
Nej, Lundberg Media vill i stället hjälpa intressanta personer som har spännande idéer, fängslande berättelser, och personliga budskap att kunna förmedla dessa i bokform för en större eller mindre publik. Därför begränsar vi inte oss till en viss genre, eller form. Det viktiga är bokidén och författaren!
 
Vi vill särskilt hjälpa förstagångsförfattaren att få ut sin första bok. Det är den som är svårast att få utgiven.

På Lundberg Media har vi också inställningen att författaren ska vara den som får den största delen av kakan. Därför jobbar vi med lite annorlunda ersättningsmodeller än traditionella förlagsavtal. Men, det viktigaste i detta sammanhang är att vi inte har fasta mallar, utan diskuterar med författaren kring varje projekt för att gemensamt komma fram till vilken ekonomisk modell vi gemensamt ska jobba kring.
 
 

KOntakt

Telefon: 090-121050
Mobil: 070-3154078
Epost: mattias@lundbergmedia.se

Lundberg Media

Lundberg Media är en del av Aplato AB och ägs helt av Mattias Lundberg
________________________________

Postadress:
Donners Gränd 4
90351 Umeå
________________________________

Organisationsnummer:
556588-8251
Momsredovisningsnummer:
SE556588825101