UTGIVET

DIAGNOS: OMÖJLIG LÄNGTAN (Christina Edwinsdotter, 2024)

Cecilia har två mål i livet - att bli stark och att bli mamma. Som polis och kampsportare har hon uppnått ett av dem, men drömmen om barn verkar ouppnåelig efter att hon fått diagnosen ”infertil”.
 
Efter att Cecilia dumpas av sin sambo och en nära familjemedlem blir allvarligt sjuk återvänder hon till uppväxtorten Umeå för att stötta familjen. Tyngd av den smärtsamma vetskapen att hon aldrig kommer kunna bli gravid, en livslång dröm som därmed gått i kras, försöker hon se det ofrivilliga miljöombytet som en nystart.
 
I björkarnas stad möter hon Erik, läkaren med de varma ögonen. Men inte kan väl Cecilia, som upplevt smärtan i att bli bedragen, förälska sig i en man som bara är två veckor ifrån att gifta sig?

BALTHAZARS DROPPAR (Patrik Norqvist, 2021)

Kriminalkommissarie Albin Helmersson blir svårt sjuk av en virussjukdom som visar sig härstamma från ett biologiskt stridsmedel. Enda chansen för honom att överleva är en benmärgstransplantation från en nära släkting. Men då Albin som spädbarn under skumma omständigheter adopterades från Sydamerika och inte har några kända släktingar är utsikterna dåliga. Ett nyhetsreportage från Amazonas djungel ger dock Albins adoptivsyster Linda oväntat hopp, och hon beslutar sig för att bege sig på en farofylld resa till ett land i inbördeskrig i ett försök att rädda sin brors liv.

MAMMA LJUGER - SANNINGEN OM DIN UPPVÄXT (Mattias Lundberg & Jan Bylund, 2019/2021)

Beklagar, men allt som din mamma sagt för att uppfostra dig till ett välartat barn är verkligen inte sant. 
Mamma ljuger går till botten med mammas alla visdomsord och förmaningar. Det är roligt och tankeväckande och kanske till och med upplysande, men framför allt så är det för en gångs skull sanningen!
Boken tar dig tillbaka till din barndom, så läs, minns och skratta igenkännande. För tyvärr, C-vitamin hjälper inte mot förkylning och jo, du kan visst knaka med knogarna utan att få stela leder.

DET ÄR SANT - DET STOD JU I TIDNINGEN (Mattias Lundberg & Stefan Söderfjäll, 2016)

Vad kan du egentligen lita på och hur ska du veta vad som är sant eller falskt?
 
I den här boken avslöjar författarna vilka knep som opinionsbildare, försäljare och andra påverkare använder för att få dig att tro på och älska deras budskap. I en tid när informationen flödar och det kan vara svårt att sålla mellan vad som är sant och falskt ges du här redskapen för att avslöja bluffarna.

KOMMANDE UTGIVNING

FÖRFATTARE

PATRIK NORQVIST
Patrik Norqvist är doktor i rymdfysik, universitetslektor vid Umeå Universitet och folkkär TV-expert i bl.a SVT´s Fråga Lund och TV4´s Nyhetsmorgon. Han har tidigare gett ut böckerna "Fysik i Vardagen" och "ABC-bok för fysiknyfikna".

JAN BYLUND
Jan Bylund är komiker, programledare och moderator.

Jan gör bland annat humorföreställningen "Mamma Ljuger" tillsammans med Mattias Lundberg


Läs mer om Jan  på www.janbylund.se

MATTIAS LUNDBERG
Mattias Lundberg är Leg Psykolog, Docent i psykologi, författare och underhållare.

Mattias Lundberg är prisbelönt för sin förmåga att presentera forskning och vetenskap på ett lättillgängligt och underhållamde sätt.

Läs mer om Mattias  på www.mattiaslundberg.se

STEFAN SÖDERFJÄLL
Stefan Söderfjäll är författare, organisationskonsult och Fil. Dr i psykologi med mångårig erfarenhet inom områdena ledarskap, teamarbete och motivation.

Stefan Söderfjäll är en väldigt eftertraktad föreläsare inom hela HR-området.

Läs mer om Stefan Söderfjäll på www.stefansoderfjall.se

SOFIE HAMMER
Sofie Hammer är legitimerad psykolog och specialiserad inom hälsopsykologi. Hon driver egen psykologmottagning med säte i Lund och har bred erfarenhet av såväl kliniskt behandlingsarbete som förebyggande arbete för olika grupper

Sofie Hammer kommer under våren 2022 med sin första bok i samarbete med Lundberg Media

CHRISTINA EDWINSDOTTER
Christina Edwinsdotter Ardnor bor tillsammans med man och barn i Umeå. Hon arbetar som överläkare på Norrlands Universitetssjukhus och hämtar inspiration från sitt specialistområde onkologi samt de speciella förutsättningar det ger att möta människor när livet blir viktigt på riktigt.
 
 

KOMMANDE FÖRFATTARE

JOHAN WAARA
Johan Waara är legitimerad psykolog och universitetsadjunkt vid Uppsala universitet. Han medverkar ofta som expert i media och uppskattas för sitt sätt att kunna beskriva psykologi och vetenskap oå ett lättillgängligt sätt."

Läs mer om Johan Waara på www.johanwaara.se