MAMMA LJUGER

Ord. pris: 
220 kr
Rea:
190 kr
Inkl. 6% Moms
Du sparar: 
30 kr (14%)
Slut i lager
Vad händer om man låter en komiker och en psykolog skriva en bok om barns uppväxtår? Jo, man inser hur marinerade de blir i vita lögner, halvsanningar och ren mumbojumbo. Att mamma ljuger så himla bra!
Jan Bylund och Mattias Lundberg har undersökt sanningshalten i alla de förmaningar och påståenden som används av mamma i uppfostrande syfte. Som till exempel:

• Ät inte snö, du får mask i magen!
• Bada inte direkt efter maten, du kan få kramp!
• Sitt inte för nära tv:n, du blir blind!
Men de har även synat mer moderna uttryck som:
• Du kan bli vad du vill!
• Du måste dricka minst 2 liter vatten om dagen!
• Det viktigaste är inte att vinna!

Mamma ljuger så bra gör dig ung på nytt. Och lite klokare. Boken tar dig tillbaka till din barndom och mammas ständiga ”visdomsord”. Läs, minns och skratta igenkännande av alla aha-upplevelser. Du inser plötsligt vad mamma-uppdraget egentligen handlar om och förstår hur saker och ting verkligen fungerar. För inte är det väl farligt att kväva en nysning? Och visst är C-vitamin bra mot förkylning? Eller?

Jan Bylund är komiker och underhållare och Mattias Lundberg är legitimerad psykolog och docent i psykologi. De har båda gedigen erfarenhet av att vara barn. Tillsammans har de tidigare skrivit Den Lyckliga Pessimisten, som är både en bok och en bejublad föreställning. Mamma ljuger så bra är deras hyllning till världens alla mammor. Och det är verkligen sant!