3 veckor kvar

Dä är det bara drygt tre veckor kvar till Sverigepremiären av ”Mamma Ljuger”. Ja, vi gjorde ju i och för sig en smygpremiär på Intiman i Stockholm i våras. De flesta föreställningar testar ju först ”ute i landet” för att sedan köra i Stockholm, men vi gjorde tvärtom. Vi testade på Stockholmarna innan vi åker ut till riktigt folk…
 
Premiären blir i Mattias hemby Älvsbyn (6/10 )och sedan kör vi en runda i Norrbotten då vi besöker Kiruna 8/10, Luleå 9/10 och Piteå 10/10. Det är jättekul att premiären är slutsåld och att det sålts otroligt mycket biljetter i hela Norrbotten. Även Sundsvall den 23/10, Falun den 14/11 och Göteborg 27/11 är slutsålda.

Vi tänkte försöka dokumentera vår turné på detta sätt och bjuda på såväl text som bilder och filmsnuttar. Så håll utkik, mer kommer!

/Mattias & Janne

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Nabil » 800 böcker:  ”Fantastisk föreställning! Jag minns den så väl :-) MVH Nabbe”

  • Marie-Louise Olsson » Ett försenat flyg:  ”Tack för en otroligt härlig föreställning. Har inte skrattat så mycket på länge...”

  • Ewa Fredriksson » Ett försenat flyg:  ”Välkomna till Sundsvall ! Ser fram mot kvällen i Tonhallen tillsammans med min v..”

  • Fia Midbjer » 800 böcker:  ”Ni levererade fett i Luleå. Skrattade för mkt troligtvis men det var så klockren..”

  • Theresia » 800 böcker:  ”Tack för en super rolig kväll! Hade kunnat lyssna flera timmar till :)”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-