Paltkoma

I går avslutade vi vår premiärvecka och tillika
Norrbottensturné med en föreställning i Piteå.  Åker man till Piteå är det såklart obligatoriskt att åka in i Öjebyn och äta på Paltzerian. Ett viktigt knep med paltätning är att äta fort. Helt enkelt för att man ska hinna klämma i sig så många paltar som möjligt innan man hinner känna att man är mätt.

Mattias vann.

Efter palt infinner sig paltkoma, och i kombination med att vara lite slitna efter tre föreställningar och vääääldigt många mil i bil blev det en tupplur. Är man tillräckligt trött somnar man likt Mattias på golvet i salongen….

Publiken har varit fantastisk under hela veckan. Mottagandet har varit enormt och många har varit så generösa med fina ord till oss. Det värmer verkligen. Det är verkligen skönt att få direktbekräftelse på det man själv tycker har varit relevant och kul att ha med i föreställningen uppfattas på samma sätt av publiken.
 
Nu tar vi tio dagars paus och kör nästa gång i Härnösand den 22 oktober och i Sundsvall den 23 oktober.

/Jan

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Nabil » 800 böcker:  ”Fantastisk föreställning! Jag minns den så väl :-) MVH Nabbe”

  • Marie-Louise Olsson » Ett försenat flyg:  ”Tack för en otroligt härlig föreställning. Har inte skrattat så mycket på länge...”

  • Ewa Fredriksson » Ett försenat flyg:  ”Välkomna till Sundsvall ! Ser fram mot kvällen i Tonhallen tillsammans med min v..”

  • Fia Midbjer » 800 böcker:  ”Ni levererade fett i Luleå. Skrattade för mkt troligtvis men det var så klockren..”

  • Theresia » 800 böcker:  ”Tack för en super rolig kväll! Hade kunnat lyssna flera timmar till :)”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-