Premiären avklarad!

Nu är det gjort. Premiären av Mamma Ljuger i Älvsbyn är klar och vi pustar nu ut på Clarion Hotel Sense i Luleå. Det är faktiskt rätt kul att passera Piteå på väg mot Älvsbyn och se Mamma Ljuger på deras infartstavla och sedan när vi kommer till Älvsbyn möta oss själva på bild på Älvsbyns infartstavla.
 
Att spela premiären i Älvsbyn var ganska självklart. Dels är ju Mattias från byn och dels ställde Älvsbyborna upp på oss i somras då vi gjorde vår hittills enda utomhusföreställning av ”Den Lyckliga Pessimisten” i Lomtjärnsparken.

Premiären var slutsåld och det ovanliga inträffade att alla som köpt biljett kom. Det brukar alltid var a någon som blivit sjuk eller fått förhinder.
 
Nu ska man ju inte recensera sig själv, men vi hade i alla fall fantastiskt roligt på scenen, och att döma av det vi såg så verkar vår publik haft det ganska trevligt de också.
 
Måndagen använder vi till att gå igenom manuset och göra lite smärre revisioner. Det finns alltid saker som man märker fungerar bättre och sämre och som kan justeras. 
 
I morgon kväl övernattar vi på fantastiska Tree Hotel i Harads där vi ska bo i ”Birds Nest”. Ett hotellrum utformat som ett fågelbo högt uppe i ett träd… (Referat kommer).
 
Sedan drar vi vidare norrut till ett utsålt Kiruna Folkets Hus på tisdag.

Just det. Stoert tack till vaktmästare Fredrik på Forum för en helt fantastisk service! Dig ska de vara rädda om!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Fia Midbjer » 800 böcker:  ”Ni levererade fett i Luleå. Skrattade för mkt troligtvis men det var så klockren..”

  • Theresia » 800 böcker:  ”Tack för en super rolig kväll! Hade kunnat lyssna flera timmar till :)”

  • Johanna » 800 böcker:  ”Tack för en super bra föreställning ikväll ”

  • Anna Ö Andersson » Premiären avklarad!:  ”Grattis till Premiären! Vi hade fantastiskt kul och det är bara att gratulera ä..”

  • Fia Midbjer » Premiären avklarad!:  ”Välkommen till Harads och passa då på att njuta av utsikten som då kommer att sv..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-