Ett försenat flyg

Ikväll körde vi föreställningen i Härnösand innan vi i morgon åker vidare till Sundsvall och Tonhallen. Då jag bor i Umeå och Janne i Göteborg blir det ibland onödigt spännande då vi ska få ihop resorna. Helt enkelt att försöka vara på samma plats, samtidigt…., och helst i tid.
 
Just i dag blev det redan i planeringsstadiet onödigt spännande då Janne bara hade ett enda flygalternativ för att ta sig till Sundsvalls flygplats i tid. Det blev inte bättre att få följande sms av honom…

Dessutom så ökade förseningen och i skrivande stund satt han i höjd med Uppsala. Då han väl landat skulle han hoppa in i en taxi, vars chaufför sannolikt behövde bryta en aaaaaning mot hastighetsbegränsningarna för att Janne ska hinna hit ungefär samtidigt som publiken släpptes in i salongen.
 
I kväll hade vi en fullsatt Härnösands Teater (vi hade 10 biljetter kvar, men vi kallar det fullsatt ändå…). Det är en otroligt trevlig teater och den som varit på Storsjöteatern i Östersund skulle känna igen sig, då det är samma arkitekt som ritat den. Det viktigaste på en teater är dock inte arkitekten utan de som får det att flyta.  Det vill säga, ljud och ljus-människorna. De har dessutom ofta alla andra möjliga uppgifter som tillsammans gör att vi kan koncentrera oss på att vara nervösa.

I Härnösands fall är det Tony och Oscar, som är stjärnorna


(Btw, han hann!)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Nabil » 800 böcker:  ”Fantastisk föreställning! Jag minns den så väl :-) MVH Nabbe”

  • Marie-Louise Olsson » Ett försenat flyg:  ”Tack för en otroligt härlig föreställning. Har inte skrattat så mycket på länge...”

  • Ewa Fredriksson » Ett försenat flyg:  ”Välkomna till Sundsvall ! Ser fram mot kvällen i Tonhallen tillsammans med min v..”

  • Fia Midbjer » 800 böcker:  ”Ni levererade fett i Luleå. Skrattade för mkt troligtvis men det var så klockren..”

  • Theresia » 800 böcker:  ”Tack för en super rolig kväll! Hade kunnat lyssna flera timmar till :)”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-